Det är som det är...

Jobbar sen en vecka tillbaka, det är skitkul att vara tillbaka! Längtar till hösten då det blir mer på riktigt. Halvtid kommer att passa mig utmärkt! Jag har bara ett problem, det är att begränsa mig. Vill liksom att allt ska bli så bra så jag jobbar gärna 200% för att få allt att rulla. Får lära mig att släppa vissa saker.

Jag har totalt misslyckats med viktminskningen i alla fall. Men något positivt är väl att jag står still! Illa vore det om jag gick upp allt jag gått ner, men så illa är det inte. Har varit så mycket på slutet, student, fika, fest... På tisdag åker jag till Uppsala med jobbet och det får bli sista slappardagarna. På torsdag kör jag och Robban igång med vår egna GI-metod. Bort med kolhydrater, i med protein och så träna. Ska väl kunna ta nästa 10 kg på det sättet hoppas jag! Har mina små mål, ca 8 kg till invägningsvikten. Har haft mina mentala svackor men nu är jag supertaggad! Får hoppas att det håller i sig, det kan vara klurigt att börja med nåt nytt såhär med sommaren framför sig, men det måste gå. Jag tänker INTE fastna på denna vikt, never, icke, nix... det är det viktiga, att jag hela tiden måste röra på mig neråt, även om det tar tid. Det är endast då jag ändå kan stå ut med övervikten jag har, när jag vet att det är övergående.


Lugn bara lugn...

Jag har inte hamnat i någon supersvacka! Jag hade väl bara en dålig dag sist =)

Det rullar på. Har så fullt upp. Min mammaledighet blev väl inte direkt en vilostund, snarare tvärtom! Men så är det väl med 4 barn. På måndag börjar jag jobba, det känns helt OK. Ska iof bara jobba 1½ vecka, sen lov, men ändå. Till hösten är man tillbaka. Det som väntar framöver är:

I kväll - studentmiddag med skolan
I morgon - in till stan till sjukhuset med L, sen vägning på VV efter.
Torsdag - utvecklingssamtal med Kajja sen öppet hus på skolan
Fredag - jag och Robban ska faktiskt på bio!? Tänkte ha lite egentid
Lördag och söndag - inget!!! 

Sen jobb hela nästa vecka...

Nästa fredag - studenten såklart och avslutningar. Sen på em åker vi upp till Östersund och firar min systerson som går ur nian, storpojk!

Tisdag efter det åker jag till Uppsala med jobbet till onsdag. Sen sommarlov =) Än så länge är det relativt oplanerat, men jag vet hur det blir, det brukar bli fullt innan det är färdigt!

Ni undrar säkert hur det går med vikten. Ja, jag har fortfarande inte vägt mig. Har inte blivit så. Men på onsdag ska jag dit. Jag tror dock att det kommer hamna på +-0, men det är OK. Jag har slarvat en del med maten men jag har INTE slarvat med träningen. Har blivit besatt av att träna. Har till och med börjat springa och inte bara gå. Jag tränar minst 1 h om dan och DET måste vara bra, oavsett vad våger visar. Jag känner mig mer och mer som mig själv. Jag orkar mer och blir mer smidig. Jag märker på kläderna att de sitter liiiite bättre för var dag. Har börjat rota lite i klädsäckarna som står och väntar, men är inte riktigt där än. Har lagt undan alla kläder som är för stora, som jag hade direkt efter jag fött. Kommer i några av mina vanliga kläder och det är underbart. Så sakta men säkert...

Nä, nu har inte jag tid med detta. Det är studentmiddag i kväll och igår ringde rektorn och bad mig göra massa som inte blivit gjort, de klarar inte riktigt av att hålla samma standard som mig mina kollegor =) Så jag får styra upp. Sen ska jag sjunga och spela också, kan vara bra att öva lite =) 

RSS 2.0