Lunch



Dagens lunch blev det här =)

Ja, nu är det ju kväll och jag har hunnit äta middag också, men ändå.

Var ute och red en ytterst NERVÖS häst, men det var ändå hur härligt som helst. Längtar redan till nästa gång. Hämtat en del hästgrejer från Slättån (där vi haft dem i ett förråd), ska ta med en del bort till stallet, men det mesta kommer vara kvar här, tar med det jag behöver allt eftersom.

Nu mysfilm med darlingen!

Frukost



Ett ägg stekt i smööööör
Skinka
1 liiiten bit 70% choklad
1 glas cola light

Helt ok frukost. Jag håller "planen". Åt strikt fram till i fredags eftermiddag, åt fritt i går, idag tillbaka till strikt, så kör vi så en vecka till. Vägde mig i torsdags och hade gått ner 1.5 kg. Så nu har jag gått ner 4.5 alltsom. har 2.5 kvar till första målet.

Har flyttat hästarna, idag ska jag rida Goody första gången efter flytten, får se hur det går, hon är ju lite nervig på nya ställen innan hon kommit in sig. Livet leker och allt flyter på, MEN kan erkänna att pluggandet går trögt. Men skam den som ger sig, kämpa på. Det som känns tungt är att jag fått bra många fler lektioner än som var tänkt i början så det kommer vara rätt kört att plugga på jobbet. Jaja, vi får se... Nu ska wildis och jag ut, Robban jobbar =)

Jadå, det funkar

Inne på dag två med strikt lchf, det svåra är att hålla fingrarna från nötblandningen som jag har här på jobbet, men några äter jag ändå i mig =) Fokus är fortfarande på topp, ser fram emot fredag em då älskade vännen kommer på besök och så även kanske min lillsyrra! Sen ska jag väga mig på fredag också, står det inte minus på vågen då kastar jag ut fanskapet, sådetså.

I morgon flyttar jag hästarna till ett stall några km från Stöde, det ska bli så skönt. Det börjar bli ont om bete och kallt på nätterna. Goody är inte riktigt i form efter skadan och jag tror att lite stallvila på nätterna och lite hö och foder kommer att göra henne gott. Även om det blir fler resor till och från hästarna tror jag att det kommer bli bättre både för mig och dem, roligt med lite nya ridvägar. Det finns dessutom belyst plan där, kul =)

Fan vad trögt det går med att pluggandet, har inte riktigt kommit igång, men har köpt alla böckerna och vet vad jag ska göra, tror minsann jag ska komma igång i morgon =)

Nu - lunch!

Dag 1 =)

Sitter på jobbet och bloggar, busigt =)

Idag har jag ätit 1 stekt ägg, liiiite nötter och tonfisksallad. Det är ju ok, eller hur? Duktiga JAG. Ska äta hamburgare (utan bröd till middag). En dag i taget, fokus på MINUS 4 kg, ska minsann visa VEM som bestämmer! Grrr... Herregud, måste väl ha tillräckligt mycket GO för att fixa detta...

BTW, vi ska börja renovera TV rummet, rummet bredvid det svarta rummet. Så det blir klart och fint och lockar många att köpa huset vårt =)

Skitdiet

Jag VET att lchf funkar, meeeeeen det är så svårt i alla fall. Jag hade tänkt att köra stenhårt, utan uppehåll, men ändå fuskar jag, varför? När man liksom har bestämt sig, varför ska man hålla på och fuska då? Hade tänkt köra från måndags, igen då, men började fuska redan på torsdag, fredag anarki och så även lördag. Tänkte starta dagen med att köra igång, men det är ju söndag och hur mysigt är det inte med kärlekssöndagsfrukost? Jag måste hitta en hållbar strategi. Planen just nu är att köra lchf måndag till fredag em, då menar jag hårdkörning, vilket jag inte gjort hittills så mycket. Sen på fredag em och lördag unna mig liiiite fusk, tillbaka till hårdkörning på söndag igen. Jag vill ner 4 kg, snälla rara, det måste funka. Gick ju ner 4 kg, stod still i några veckor och nu har jag lyckats gå upp 1 kg, skit. Så nu fokus på MINUS FYRA KG, det måste gå? Jag har i alla fall gått ner 3 kg, det är ju ett plus =)
Annars händer inte så mycket. Vi SKA flytta, men inte än. Vi vet inte när, men det kommer att bli. Jag LÄNGTAR tills jag har ett eget stall, det kommer att bli underbart. Har tänkt bygga ett stall med 3 stora boxar och 1 liten. Vem vet, kanske det blir fler hästar i familjen =)
Nä nu, vedhuggning, ridning och flyttning av mina hästsaker.

Energi

Jag har kommit in på specailpedagogprog. i Umeå, vilket innebär 1½ års heltidsstudier. Samtidigt som jag har mitt "vanliga" jobb. Jag undrar egentligen bara, vad är det för fel på mig? Jag är inte som alla andra, jag måste ha så mycket mer att göra. Jag funderar mer och mer på om jag har ADHD, på allvar alltså? Jag gör allt så mycket snabbare än alla andra och blir irriterad när alla andra är så sega, de fattar ju så trögt. När vi sitter på möte, jag tycker att allt är så solklart, alla andra måste fråga om och om igen och försäkra sig hundra gånger att de förstått rätt. Agera, gör, slutför, det är mer min melodi. Detta är inget skrytinlägg, inte alls. Jag bara analyserar lite hur jag är som person. Jag har trots allt ett heltidsjobb som lärare, där undervisar jag inte bara, jag gör mycket mer, har hand om hemsidan, fixar och donar och löser många problem som dyker upp dagligen på skolan. Många vänder sig till mig av mina kollegor när de inte kan/vågar/vill fatta beslut eftersom jag har en tendens att ta beslut och se till att saker blir gjorda. Sen jobbar jag minst 1-2 ggr i veckan som piercare, åker ibland till Östersund och piercar. Beställer, läser på för att lära mig, rengör, sorterar, ha kontakt med kunder. Sen är jag ställföreträdande vårdnadshavare åt Omid, 16 år från Afganistan. Honom har jag kontakt med varje vecka. Dessutom har jag två hästar som jag åker till varje dag, rider runt 3 ggr i veckan. 4 barn, varav 3 bor på heltid hos mig nuförtiden. Sen ska jag läsa i Umeå på heltid. Dessutom är jag sjukligt pedant, så jag måste ha det städat hemma typ jämt. Det konstiga är att jag TRIVS när det är såhär. När jag har massor att göra och när jag alltid är uppbokad. Jag tycker ändå att jag kan vila och få egentid. Man undrar, nåt fel är det på mig, men vad?

RSS 2.0