Lördagmorgon...

..har precis, i vanlig ordning, städat en hel morgon. Det är helgsysslan. Vi städar varje helg, allt för att försöka hålla oss med näsan över vattenytan och inte drunkna i stök! Det är ett måste när man dels är pedant som jag och dels har fyra barn. Med pedant menar jag att jag helst skulle vilja bo i ett utställningshem, men det har jag fått lagt på hyllan. Det räcker med att det är hyfsat städat, så blir det lite ro i huvet på mig. Totalt kaos kan jag inte ha det, då funkar inget.

Vägningen igår, ja... Det gick ungefär som jag trott, sådär. Men nu innan jul har jag som mål att stå still eller gå ner liiite. Jag hade gått ner 0,4, helt ok. Robban hade gått ner 0,6. Men det är ok, jag vet att jag ätit både kakdeg och julgodis, en hamburgare har slunkit ner osv. Så så länge det står minus på vägen är jag överlycklig =)

Nu ser det alltså ut som här.

Linda - 3,4 kg

Robban - 4,1 kg

Hinner knappt med mig själv!

Ja, för det första så tar det bra mycket mer tid än beräknat att vara hemma med bebis! Dels så har man ju henne, sen har man ju tre till som vill ha uppmärksamhet. Jag kan ju iof välja att vara effektiv när hon sover, det gör jag ibland. Men ofta sover även jag då, måste få vila för att ro detta i land. En snabb uppdatering nu när jag har tid. Wilda-Li sitter iof i sin stol, men börjar bli orolig!

Vägningen i fredags gick faktiskt bra! Vi hade iof haft en bra helg också även fast vi unnat oss lite.

Robban hade gått ner 1½ kg och jag 1 kg. Så nu ligger vi såhär

Robban - 3,5 kg
Linda - 3 kg

Vägning på fredag igen. Iof tror jag inte det gått lika bra, har ätit en del både i helgen som var och så igår när vi var till stan. Ska iof ut på långpromenad i morgon, det kanske ger nåt =) Jag är nöjd om jag står still också. Rapporterar på fredag eller lördag.  

RSS 2.0