Inte gått under jorden...

Har bara inte orkat skriva något på ett tag. Det är rätt mycket nu och jag känner mig uppriktigt sagt jävligt låg. Ibland hamnar man i en period då allt går snett, man bara väntar på att det ska vända, det bara måste vända. Nåt positivt måste hända. Ja, där är jag nu. Ok, det är inga katastrofer som inträffat, bara mer eller mindre stora motgångar. Men med många motgångar, oavsett storlek, utarmas tillslut ens ork och energi. Jag går mest omkring och är stressad, irriterad och jävligt arg hela tiden. Otroligt arg, på så mycket. Utan egentlig anledning kanske. Vill helst bara sitta inne och kura och glömma allt vad socialt liv och sommarkänslor heter. Så, nu har jag fått gnälla. Sen ska ni veta att jag skulle vilja blogga oftare, men jag kan faktiskt inte ta så stor hänsyn till er i mitt liv just nu, jag menar att bloggandet inte kommer på första plats. Jag bloggar när jag vill och orkar och inte särksilt regelbundet som det verkar. Man ska ha ork för att kunna skriva och det har jag bara till och från, så det så. Ang. vikten så har jag inte vägt mig sen sista rapporten, har en svacka där med.

Viktresultat

I dag kommer mina älskade syskon! Jeppe och Elin från Umeå, även Janna och Jo. Från Gävle kommer Jens. Vi ska ha en myshelg med god mat och så lite jobb. Gården ska städas och vi ska fälla lite träd och så. Då saknar vi bara storsyster från Östersund, men hon åker till varmare breddgrader, så hon kunde inte komma. Annars hade det varit perfekt!

Igår var jag till stan och vägde mig, Robban vägde sig på morgonen. Det gick bra! Denna vecka har jag gått, gått och gått. Varje dag. Ätit riktigt bra och det syntes på vågen. Jag hade gått ner 1,3 kg och Robban hade gått ner 1,5 kg.

Resultat:

Linda -11,2 (-3,2 till nästa delmål)

Robban - 10,4 (2,6 till målvikt)

Uppdaterar innan utgång

Senaste veckan har varit full av både upps and dawns, som vanligt. Har en less bebis bredvid mig, så uppdateringen får bli snabb! Jag var och vägde mig i onsdags som alla borde veta vid det här laget. Hade gått ner 0,2, vilket var en besvikelse av rang. Men jag måste vända på tankarna och tänka att jag i alla fall gått ner, alla minus är plus så att säga. Nu är det bara att bita ihop och köra ändå hårdare. Jag har kommit igång rejält med motionerande, 1-2 timmar eller 5-10 km snabb promenad varje dag. DET måste ju ge resultat. Om inte annat kan det aldrig vara dåligt att gå så mycket, inget negativt kan ju komma ur det. Har mitt mål att gå ner 4,5 kg till innan jag börjar jobba 7 juni, det måste bara går.

Det jag blir lite less på är att alla frågar Robban om han gått ner i vikt, ingen har kommenterat mig =( Jag som dessutom gått ner mer än Robban. Jaja, inte deppa ihop, keep on walking säger jag!

Resultat 
Linda: -9,9 (-0,1 till delmål)
Robban -9 (-4 till målvikt) 

RSS 2.0