Allmänt less just nu.

Jag har varit medlem i något som heter xtravaganza, det är en verksamhet som hjälper en att ändra livsstil (typ matvanor osv) Medmemskapet är svindyrt! Man skriver dessutom på 12 månaders kontrakt. Nu har jag sagt upp det och förra månaden skulle ha varit sista gången de drog medlemsavgiften. Nu upptäckte jag att de dragit även denna gång, FAN vad sur jag blir! Fredagkväll är det dessuotm och det går inte att ringa! Jag provade =) Skickade ett argt mail! Om jag inte hör något innan måndag till lunch åker jag dit och dödar dem! Jag HATAR när uppsägningar inte fungerar och det handlar som sagt om MYCKET pengar!

Sen ska Robban ut ikväll, det är väl iof ingen big deal. Men han kollade buss och skulle så stort åka hem vid två, det skulle gå en buss då. Nu ringer han och säger att det inte går någon buss kl två, utan kl ett. Han menar att det kan bli tajt att hinna med den så han funderar på att sova i stan. Det gör mig också irriterad! Det blir inte bättre av att jag var irriterad redan innan han ringde. - Men sov i stan då, jag skiter i vilket!!

Sen ska vi åka till Östersund och hälsa på min syrra i morgon, så ringer jag och det första hon säger är att de varit/är sjuka - feber och sånt. Shit, vill inte bli sjuk, planerna bara skiter sig! Orkar inte bestämma nåt nu, nu ska jag sura ihop och bara vara riktigt irriterad ett bra tag.

Dricker gaviscon och inväntar sambo..

Sitter i sängen och försöker hitta en bekväm ställning så att jag kan ha min bärbara i knät. Det går sisodär. Det är som vanligt livat i magen den här tiden så datorn stutsar upp och ner =)

Ja,  idag är det tisdag och två hela arbetsdagar är till ända. Det känns som att jag har jobbat i två veckor, men det har endast gått två dagar och jag har egentligen inte gjort någon nytta alls. Har inte riktigt kommit igång, jag är lite svårstartad.

Robban är i stan just nu med sitt band och jag sitter och väntar in honom så jag får somna någon gång. Jag vet hur jag är, om han inte är hemma har jag svårt att sova. Sen om jag råkat somna och han kommer hem kommer jag att vakna och sen ha svårt för att somna om.

Det känns både skönt men samtidigt meningslöst att jobba. Som planen är kommer jag att jobba i exakt 8 veckor, vad hinner man åstakomma på 8 veckor? Dessutom kommer vi inte att köra igång med lektioner fören om två veckor, så 6 veckor får jag med mina elever. Jag kommer att ha ettor, tvåor och treor. Ettorna kommer jag knappt att hinna köra igång. Tvåorna hinner jag inte avsluta sv A med och treorna är mitt i sv B. Men jag kommer att planera väl för min efterföljare, hon/han ska inte komma och tro att h*n gör som h*n vill med mina elever =)

Nu är i alla fall tapetseringen klar! Det var väl för väl. Idag har Robban dessutom satt upp alla lister, hemma hos MIG blir inga lister ettårsprojekt, det har jag lovat mig själv =)

Nä, nu ska jag läsa en stund...

Det blev Fränsta

Den där dan. Vi åkte till Fränsta och köpte lim. Så nu har vi tapeserat klart, nästa... tapeten tog slut så vi måste likt förbannat åka till stan och köpa mer, grrr... Irritersamt. Men så är det. Väl i Fränsta bestämde vi oss för att spela minigolf, Linus var ju med och det kändes som en trevlig familjegrej, det skulle vi aldrig gjort. Linus och Robban blev snabbt skitsur när det inte gick så bra för dem, jag kunde inte annat än skratta åt dem. Så dåliga förlorare! Linus blev riktigt sur, Robban blev ganska sur, försökte dölja det med det sken igenom =) Jag vann såklart. Kul med en familj som är så dåliga förlorare =)

Ja, som sagt. Idag ska vi kanske in till stan, idag eller i morgon, och köpa tapeter så vi kan färdigställa rummet. På måndag börjar ju jag att jobba och då ska det vara klart! Längtar lite tills på måndag, vet att det hänt en del på jobbet och jag vill se hur det kommer att gå med de nya förändringarna. Jag tror att det kommer att gå lite sisodär och då kommer jag att vara nöjd =) Kryptiskt, jag vet...

Jaja, nu ska jag upp och stoppa Robban, han tror visst att han ska börja städningen med att dammsuga, det är ju det sista man gör, att han aldrig lär sig, stackarn =)

Tapetsering..

Igår började vi att tapetsera bebisrummet. Genast blev det fläckar underifrån och massor med skrynklor! Fan, vi väntade tills idag för att se om det gått bort. Vi hann tapetsera en vägg. Idag är det bättre, fläckarna är borta, men en del skrynklor kvar. Irriterad. Vi bör nog använda ett annat tapetklister, som vi naturligtvis inte har. Så vad gör vi.

1 far till stan och köper (dyr resa för tapetklister)
2 far till Fränsta och kollar om det finns där
3 Väntar tills på måndag när jag börjar jobba

Hmm, har inte bestämt än. Men irriterande är det...

Sommar och bad

Igår var vi och solade och badade. Vi valde den enkla vägen och for till Stödehuset =) Det är rätt bekvämt när man har barnen med sig. Sen blev vi bjudna på middag till Robbans föräldrar, grillat, supergott =) Tyvärr tyckte min mage att det var lite väl häftigt så den protesterade ju hela kvällen som straff. Linus valde att sova hos en kompis, Kajsa-Linn åkte till sin pappa och Lukas är i Erikslund så hör och höpna! Vi är barnlediga =) Annorlunda.

Nu ska vi åka in till stan en sväng, kan vara skönt sådär bara vi två. Om en vecka precis börjar jag jobba, men jag har faktiskt ingen ångest över det. Tvärtom! Det ska bli kul, spännande, lite nytt. Efter så många veckor som jag är ledig på sommaren ska det bli kul att börja jobba.

Nu, frukost! 

Hemma igen.

Igår for vi till min pappa i Sörbygden, vi sov över tills idag. Det var riktigt lugnt och skönt. Min bror, Robban och pappa grejade med taket på huset. Kajsa-Linn och hennes kusin Johanna lekte och grejade och jag vilade! Sen på kvällen tog vi ett kvällsdopp och sen blev det grillat. Det är skönt att åka hem ibland och bara vara! Utan måsten och massa att göra, bara ta det lugnt. Idag för en stund sen kom vi hem, hämtade upp Linus som varit hos sin pappa, de har varit på Gotland. Just nu skjutsar Robban Lukas till sin pappa. När vi kom hem var Kajsa-Linns pappa och hans tjej här och plockade rödvinbär, de plockade till oss också, tack! Man kan tro att det är alldeles besvärligt att ha en sån familj som jag har, men allt funkar faktiskt väldigt bra! Jag har en väldigt bra relation till alla mina ex, så vi är som en stor lycklig familj =) Visst blir det lite strul ibland, men det är verkligen inte ofta.

Kira, nere på Vången innan vi åkte till pappa, så fin hon är =)


Robbans nya tatuering





Min pappa =)





Kajsa-Linn red på en av pappas hästar







Ännu en måndag...

Efter en intensiv helg är det nu måndag igen, det är iof inte så jättemärkvärdigt när man fortfarande är ledig. Det är ändå något trist med måndagar, det är inbyggt liksom. Det kan ju också ha att göra med att man inte har något särskilt inbokat, inga shoppingturer, ingen semestertripp, ingen utflykt, bara en enkel sketen måndag.

I helgen var vi på bröllop och dop, det var mycket trevligt. Synd bara på vädret, det regnade hela dagen och det var ett utomhusbröllop. Men vi höll oss alla inne i tältet så det gick så bra ändå. Jag spelade så jag fick en blåsa på fingret =) 

Igår var vi på Stöde marknad, man går dit varje år även fast det bara blir sämre och sämre. Köpte lite kläder till barnen, Kajsa-Linn fick åka karusell, sen hem...

Det här inlägget får bli lika tråkigt som dagen, kort och innehållsfattigt.  

RSS 2.0