Måndag igen!

Efter en skön helg var det måndag igen. I helgen gjorde vi absolut ingenting, eller jo... vi gjorde ju massor! Det var ju hemskt fint väder, men vi hade så mycket att göra hör hemma så vi spenderade tyvärr den mesta tiden inne och grejade. Kajsa-Linns rum är numera klart och det känns bra! I rummet utanför K-L rum, kommer det att bli ett allrum. Där håller vi på och grejar lite nu, sätter upp hyllor för böcker, filmer osv. Det ska bli TV/TV-spelsrum för barnen. Just nu finns där en inbyggd garderob som nästan alla använder, men den ska rivas bort och där ska TV och soffa stå. Det finns så många planer, men tiden, och pengarna... Igår rensade vi bland Linus leksaker, han sparade en halv sopsäck och han rensade bort 3½ sopsäckar! Vad ska man göra med alla leksaker? Det måste vara leksaker för tusentals kronor. Men det är ingen mening att spara, ska man kasta eller skänka? Vem tar emot massor med osorterade leksaker? Önskar det fanns en adress till Afrika, bättre begagnade leksaker till Afrika tack, ta den som vill ha! Men så enkelt är det ju inte. Samma gäller för kläder. Nu när vi ska byta garderob, ja Lukas gamla rum får bli garderob, stor och härlig =), så ska det ju kastas en mängd kläder därifrån också. Var gör man av dem? Kastar man eller skänker man dem till bättre behövande, vad skulle ni gjort? Det innebär ju en massa jobb, att kasta är enklare. Hmmm, får fundera på det. Bränna tycker annars jag är kul =) 

Ja, så sånt rensande och sorterande har vi gjort mest hela helgen. Fast vi var ute en sväng också. Vi satt på baksidan och solade, byggde snögubbar och snöbollar och åt lunch ute. Så helt insnöade har vi inte varit. 

Nä, nu ska man göra lite nytta också. Vi hörs! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, skjutsa in det till erikshjälpen i bosvedjan. så skickar de grejorna till fattiga länder, eller säljer dem och skickar pengarna. annars lägg upp iaf kläderna på blocket eller tradera, paketpris för allt! tror det inte brukar vara så svårt att sälja kläder iaf inte barnkläder... kram kram

2009-03-16 @ 18:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0