Inte lika aktiv

här på denna blogg som jag är på min grav.blogg, ganska naturligt eftersom graviditeten är i fokus just nu. Men här kommer en liten uppdatering i alla fall.

Jobbet tar ju mycket tid, så hemma blir det inte så mycket gjort. Det enda som gjörs hemma är städa! Någon som känner igen det? Varje helg städar vi, men så är det väl när man har tre barn. Jag har i alla fall aktiverat alla i familjen, tidigare har vi varit slarviga med att ställa krav på barnen, nu är det ändring på det. Såhär ser schemat ut.

Alla bäddar sängen, varje dag - Linus är den ende som verkligen sköter det. Kajsa-Linn sköter det om man påminner henne. Iof sover hon jämt i vår säng nuförtiden. Lukas började bra, men har liskom glömt bort.

Kajsa-Linn hjälper till med maten 1 dag/veckan och hjälper till och dukar av 1 dag/veckan - funkar jättebra! Hon gillar att hjälpa till

Linus hjälper till med maten 2 dag/veckan och hjälper till och dukar av 3 dag/veckan - funkar också jättebra! Han gör gärna sisna sysslor i början av veckan så han kan slappna av sen. Man behöver inte tjata.

Lukas hjälper till med maten 3 dag/veckan och hjälper till och dukar av 4 dag/veckan - funkar så! Han har så mycket annat att pyssla med, tycker han i alla fall.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0